Boszicht

Complete appartementen dichtbij zee

Boszicht is mooi gelegen in de duinen van Schiermonnikoog. Ons appartementengebouw ligt aan de Badweg op 200 meter afstand van het strand en op slechts 5 minuten fietsen van het dorp. De comfortabele, kindvriendelijke appartementen verschillen in grootte en zijn geschikt voor 2 tot 5 personen. De vakantiewoningen hebben allemaal de luxe van een eigen badkamer per slaapkamer. Alle appartementen hebben een complete keuken met magnetron en kookplaat. Ook hebben ze op de begane grond een eigen terras op het zuiden. Op de eerste verdieping - die met een lift te bereiken is - hebben de appartementen een balkon, een inpandig balkon en/of Frans balkon en een weids uitzicht over het eiland. Beddengoed en handdoeken liggen klaar in de appartementen. En natuurlijk is er gratis Wifi.

Vakantie voor jong en oud!

We zijn ook de plek voor een gezellig familieweekend. Wie een grote familie heeft huurt eenvoudig meerdere appartementen naast elkaar. Voor gezinnen met kinderen is er gedurende de vakanties genoeg te beleven. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jongere en oudere kinderen. En ook pubers hoeven zich niet te vervelen; het strand aan het einde van de Badweg wordt niet voor niets het activiteitenstrand genoemd.

Fotoalbum
Fotoalbum

Honden zijn welkom

Veel families voelen zich op vakantie niet compleet zonder de hond. In een aantal appartementen is het daarom de normaalste zaak van de wereld dat de hond mee mag. Want laten we eerlijk zijn: waar kun je nu mooier met je hond wandelen dan op Schiermonnikoog?! Er zijn maximaal twee trouwe (en uiteraard welopgevoede) viervoeters toegestaan per appartement.

Boszicht